Guanya un cap de setmana amb els vehicles elèctrics de Mercedes.

Autobeltran, concessionari oficial Mercedes-Benz i smart de Barcelona, tindrà preparats en el village un smart F4 i un EQC, el primer SUV 100% elèctric de la marca alemana, perquè tothom que vulgui pugui conduir-ho i participar en un concurs d’acceleració. El que recorri la distància fixada en el menor temps podrà guanyar un cap de setmana amb el nou EQC o un dia amb un smart*.

T’animem a participar, i descobrir els avantatges del cotxe elèctric!

*El concurs consta de dues categories, EQC i smart. Cada participant conduirà el vehicle en el passadís creat per a això, acompanyat d’un instructor. El que recorri la distància fixada en el menor temps guanyarà un cap de setmana amb el vehicle en el cas del EQC, i un dia amb el vehicle en el cas del smart, que podrà ser de 2 o 4 places segons disponibilitat.

La cessió es realitzarà a partir del 07/01/2010 i es consensuarà amb el guanyador de cada categoria. En el cas del EQC, la cessió es realitzarà des del divendres a la tarda i devolució el dilluns següent al matí. En el cas del smart, el lliurament i devolució es realitzarà el mateix dia.