• 08/11/2018
  • Ja tenim aquí la segona edició de la Cursa Barcelona en Marxa Contra el Càncer

  • Ja estan obertes les inscripcions!!

   Vine a córrer el proper diumenge 2 de desembre al Parc del Fòrum la segona edició de la Cursa Barcelona en Marxa Contra el Càncer. Una acció solidària organitzada per l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona, que pretén ajudar a la lluita contra aquesta malaltia. L’any passat hi van participar 4.000 corredors.

   L'esdeveniment compta amb tres proves amb diferents distàncies per adaptar-se a tots els públics: 10 km, 5 km i una marxa no competitiva de 2,5 km.

   Al finalitzar la cursa, l’AECC organitza una festa familiar per a tots els participants i acompanyants amb esmorzar i activitats a càrrec dels gimnasos DiR.

   Aquesta cursa solidària pretén convertir-se en una cita anual ineludible per a tots els amants de l'esport que, a més, vulguin posar el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer. Els diners recaptats amb aquesta acció seran destinats íntegrament a la recerca oncològica.

   Aquesta segona edició continua sent possible gràcies al patrocini principal d'Aigües de Barcelona. A més, aquest any també hi col·laboren Barcelona de Serveis Municipals, El Granero Integral, Thrombactiv, Revista Woman, Pom’bel, Caprabo, KH-7, Aneto, Pastas Gallo, SportLife, La Fageda, PolloRico, Nestlé Fitness i Pintyplus.

 • << Volver