• 05/12/2017
  • 4.000 persones participen en la primera edició de la cursa "Barcelona en Marxa Contra el Càncer"

  • Amb tots els dorsals esgotats, al Parc del Fòrum s'ha tenyit de verd per una causa solidària amb activitats per a tota la família

   Aquest diumenge s'ha celebrat al Parc del Fòrum la primera edició de la cursa Barcelona en Marxa contra el Càncer amb tots els dorsals esgotats i un total de 4.000 corredors. L'esdeveniment ha comptat amb tres proves amb diferents distàncies per adaptar-se a tots els públics: 10Km (guanyadors Ernest Sans-33: 11 'i Marta Castroviejo-36: 14'), 5Km (guanyadors Josep Díaz-16: 55 'i Silvia Felipo -22: 12 ') i una marxa no competitiva de 2,5Km. Després de la cursa també s'ha organitzat una festa familiar amb activitats per a totes les edats.

   Aquesta cursa solidària, organitzada per l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona, pretén convertir-se en una cita anual ineludible per a tots els amants de l'esport que, a més, vulguin posar el seu granet de sorra en la lluita contra aquesta malaltia. Els diners recaptats amb aquesta acció serà destinat íntegrament a la investigació oncològica.

   Aquesta primera edició de la cursa a Barcelona ha estat possible gràcies al patrocini principal d'Aigües de Barcelona. A més, l'AECC també ha comptat amb col·laboradors com l'Ajuntament de Barcelona, Revista Woman, El Corte Inglés, Fundació DiR, Calvo Lleuger, Taymory, Fisiocrem, i Barcelona Serveis Municipals.

 • << Volver